Vesten zijn ideaal om te dragen. Ze staan niet alleen mooi maar ze zijn ook makkelijk en snel aan en uit te trekken. Maar tegenwoordig hebben veel vesten geen sluiting meer. Vestsluitingen.nl is gespecialiseerd in verschillende soorten sluitingen voor vesten, sjaals en omslagdoeken.
Elk kledingstuk vraagt weer om een ander soort sluiting. Een vest van een dunne kwetsbare stof sluit je liever niet met een speld waarmee je door de stof moet steken, omdat dit een gaatje maakt in je mooie vest. Daar zijn prima andere oplossingen voor zoals een sluiting met klemmetjes of een mooie magneetbroche.

Voor een grof gebreid vest of sjaal zijn weer andere leuke spelden. Grote spelden die je door de stof steekt of het type veiligheidsspeld maar dan met een mooie versiering. Kortom voor elke sjaal, omslagdoek of vest heb ik de perfecte sluiting gemaakt of gevonden. De vestsluitingen met de klemmetjes worden allemaal door mij met de hand gemaakt. Sommige spelden maak ik ook zelf.

Inmiddels is Vestsluitingen.nl in 5 jaar uitgegroeid naar een leuke webshop met een mooi assortiment met verschillende accessoires zoals natuurlijk de vestsluitingen en vestspelden maar ook mouwophouders, mutsen, handschoenen, hoofdbanden, sjaals, poncho’s, omslagdoeken, vesten en de heerlijke eau de parfum van ParfumPoint Refill. Wij hebben heren- en damesgeuren.

Vestsluitingen.nl is aangesloten bij Webwinkelkeur waardoor je er zeker van kunt zijn dat je veilig kunt kopen. Klanten beoordelen de webshop met gemiddeld een 9,5. Webwinkelkeur voert ook jaarlijks een controle uit om te kijken of de webshop nog aan alle wettelijke eisen voldoet en daar ook naar handelt. Je kunt dus met een gerust hart shoppen bij Vestsluitingen.nl.

Ik verzend van maandag tot en met vrijdag en uiteraard zo snel mogelijk. Soms gaat het dezelfde dag de deur nog uit, of de volgende dag afhankelijk van het tijdstip waarop je bestelt. Als het erg druk is kan het een dagje langer duren. Op de pagina levertijd en verzendkosten kun je zien wanneer je bestelling uiterlijk verzonden wordt. Is je artikel in op het moment uitverkocht en heb je het nabesteld, dan kan het wat langer duren.

Omdat ieder beeldscherm de kleuren net iets anders weergeeft, kunnen de kleuren iets afwijken met het geleverde artikel.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief btw (tenzij anders vermeld). Prijswijzigingen voorbehouden.

Zoek je een speciale sluiting of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op via info@vestsluitingen.nl.,

Nieuw binnen!
laatste blog artikelen

Verschillende sluitingen

Er zijn veel soorten verschillende sluitingen. Voor elke type vest, sjaal of omslagdoek is er wel een geschikte sluiting te vinden. In deze blog leg ik uit welke verschillende soorten er zijn en hoe je ze gebruikt.

Windstreken

Wat te doen tegen wegwaaiende sjaals!

Winkelwagen
Scroll naar boven