Wat is een parfumparty?

Bij een parfum party kom ik bij je thuis zodat jij en je vrienden en vriendinnen, collega’s of familie de parfums van Parfumpoint refill thuis kunnen proberen. Ik neem van alle 75 geuren testers mee zodat je elke geur kunt proberen. Ik heb parfums voor dames en parfums voor heren. Het is eigenlijk net zoiets als een tupperwareparty maar dan met parfum in plaats van tupperware. Zit er een lekkere parfum voor je tussen, dan vul ik ter plekke een flesje of een tasverstuiver voor je. Voor de gastvrouw of gastheer heb ik een cadeautje. 

Zijn de parfums van Parfumpoint refill van goede kwaliteit?

Jazeker. Het zijn goede kwaliteit parfums die net zo lekker zijn als de dure parfums maar dan een heel stuk goedkoper. De geuren van Parfumpoint refill blijven ongeveer 6 tot 8 uur hangen. En is je flesje of tasverstuiver leeg? Dan laat je die gewoon weer bij mij vullen. Dit kan tijdens een party of op 1 van de markten waar ik sta.

Hoeveel mensen zijn er nodig voor een parfumparty.

Ik kom bij je langs als je minimaal 6 personen hebt die interesse hebben in de parfums van Parfumpoint refill. Wanneer is in overleg. Dit kan zowel ‘s avonds als overdag. 

In welke plaatsen kun je een parfumparty organiseren?

Ik geef parfumparty’s in Baarn, Soest, Soesterberg, Eemnes, Eemdijk, Eembrugge, Bunschoten-Spakenburg, Lage Vuursche, Hilversum, Amersfoort. Staat je woonplaats hier niet bij? Neem dan even contact met me op.

Kunnen er ook andere artikelen meegenomen worden op de party?

Jazeker, op verzoek neem ik ook andere artikelen mee zoals bijvoorbeeld sjaals of vestsluitingen.

Hoelang duurt een parfumparty?

Dit is per party een beetje verschillend en ligt ook aan of ik nog andere artikelen meeneem. Maar het zit zo tussen de 1,5 en 2,5 uur.

Een parfumparty thuis?

Ben jij nu enthousiast geworden en wil je een party organiseren of heb je nog vragen? Klik dan op 1 van de links hieronder en stuur een email, of neem contact op via Whatsapp 0643712135.

Parfumparty Baarn
Parfumparty Soest
Parfumparty Soesterberg
Parfumparty Soestdijk
Parfumparty Eemnes
Parfumparty Eemdijk
Parfumparty Eembrugge
Parfumparty Bunschoten
Parfumparty Spakenburg
Parfumparty Lage Vuursche
Parfumparty Hilversum
Parfumparty Amersfoort 

Winkelwagen
Scroll naar boven